Man Met Bril Koffie

Man Met Bril Koffie

Work in Progress

Man Met Bril Koffie begint ‘s werelds allereerste koffiehotel. Met branderij. Dit is de plek waar alles samenkomt. Barista’s en koffiebranders uit de hele wereld kunnen in het hotel tijdelijk werken en wonen om zo hun vak verder te perfectioneren. Samen met de gasten in het hotel, de bezoekers uit de buurt, iedereen die langs komt en de residents die er wonen, wordt een hechte en internationale koffie community gecreëerd. Maar wel Rotterdam style.

Specificaties

Rotterdam
1.300 M²

Alexander Hotel

Alexander Hotel

Work in Progress

Het Alexander Hotel in Noordwijk staat bekend als een comfortabele hotspot aan de Nederlandse kust, waar elegantie en verfijning samenkomen. Maar binnenkort staat er een transformatie op het programma, waardoor deze bestemming haar gasten nog meer zal imponeren en een onvergetelijke indruk zal achterlaten. De geplande restyling van het interieur zal dit prachtige hotel naar nieuwe hoogten brengen, waarbij zowel de visuele aantrekkingskracht als de totale gastervaring worden verrijkt.

Specificaties

Noordwijk

4.200 M²

Gerritslanderdijkje

Gerritslanderdijkje

Work in Progress

Op een unieke locatie op Texel, nabij De Koog, worden luxe en sfeervolle appartementen (in totaal 60 bedden) ontwikkeld van topkwaliteit met hotelservice en private tuinen en eigen bos. Hoogwaardig en exclusief zijn kernwoorden die richting geven aan het interieur design.

Specificaties

Texel

1200M²

The Wigwam

The Wigwam

Work in Progress

The Wigwam in Domburg is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring die comfort, natuur en een vleugje nostalgie combineert. In het pittoreske kuststadje Domburg vindt men een nieuwbouwproject dat een unieke ode brengt aan het strandleven. Het hotel staat gepland om haar deuren te openen in het voorjaar van 2026, klaar om haar gasten te verwelkomen.

Specificaties

Domburg

940M²

Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Bibliotheek

Work in Progress

De koninklijke Bibliotheek is niet alleen een nationale schat, maar ook een internationale schatkamer van kennis en cultuur. Als je ooit in Den Haag bent, is een bezoek aan de Koninklijke Bibliotheek een reis door de geschiedenis en viering van menselijke creativiteit en geleerdheid. Bewonder de harmonieuze samensmelting van traditie en eigentijdsheid binnenkort in het nieuwe interieur van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Specificaties

Den Haag

409M²

Kerrowkeil Chapel

Kerrowkeil Chapel

Work in Progress

Stap binnen in Kerrowkeil Chapel op het prachtige Isle of Man. Dit unieke verblijf biedt een onvergetelijke ervaring te midden van de serene omgeving en de rijke historie van dit religieuze gebouw. Kom tot rust met vrienden of familie en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van een bijzonder juweel op het eiland.

Specificaties

Isle of Man

80M²

Scooperz

Scooperz

Work in Progress

Specificaties

Breda

630 M²

Courtyard by Marriott Vienna Prater/Messe

Courtyard by Marriott Vienna Prater/Messe

Work in Progress

Specificaties

Wenen

Project

Rich text

Motto

Work in Progress

Een modernistisch, iconisch gebouw wordt het eerste Motto by Hilton in Europa. Hier komt het kenmerkende architectonische verleden van de stad samen met alle moderne en stijlvolle innovaties van vandaag. Denk aan een interieur met een stedelijke vibe, sociaal karakter, beetje edgy stijl en een vleugje eigenzinnigheid. Een moderne comeback van midden 20ste eeuw design, waar met eerbied aan de Bauhaus stijl een ongedwongen en stylish interieur wordt gerealiseerd.

Specifications

Rotterdam
2340
M2
2021

Hotel De Schelde

Work in Progress

Een hotel dat aanvoelt als een comfortabele en eigentijdse residentie en waar je tegelijkertijd alle aspecten van absolute gastvrijheid kunt verwachten. Een warm, diep kleurenpalet moet gasten omarmen en ervoor zorgen dat je je meteen welkom en thuis voelt. Met uitzicht op de zee en de haven en genietend van de culinaire hoogstandjes is er geen plek waar je liever verblijft.

Specifications

Cadzand
950
M2
2022

Sapphire House

Work in Progress

Dit Autograph by Marriott hotel bevindt zich in het meest kostbare erfgoed van Antwerpen. Het ademt de eeuwenoude geschiedenis van edelstenen en handel en geeft gasten inzicht in dit fascinerende verleden. Het hotel vertelt een schitterend verhaal met name door storytelling tot in detail in het interieur mee te nemen. Sapphire House zal een adembenemende aanvulling zijn op de high end boutique hotels in Antwerpen.

Specifications

Antwerpen
1250
M2
2018
“ Inspiring moments spring from seeking purpose and beauty in equal measure and create unforgettable impact “