MGallery Bay

MGallery Bay

Work in Progress

Dompel je onder in een wereld van luxe en grandeur, omlijst door de authentieke Rotterdamse cultuur en haar rijke maritieme geschiedenis. MGallery Bay is een hemelse plek, met unieke panoramische uitzichten op de stad en het water. Voel de kosmopolitische identiteit van Rotterdam en geniet van de luxueuze levensstijl met een zweem van verleiding en uiteraard een rauw randje.

Specificaties

Rotterdam
1.580 M²

Living-Inn

Living-Inn

Work in Progress

Een woonzorgconcept waar senioren en starters een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven. In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting.

Specificaties

Nijmegen

Alexander Beach Club

Alexander Beach Club

Work in Progress

Een strandclub die rustiek, maar toch verfijnd en ontspannen is met een luxe Ibiza vibe. In 2014 werd dit permanente strandpaviljoen gebouwd en is nog absoluut van nu. De dynamiek van het leven aan zee vraagt echter om afwisseling en vernieuwing, vandaar dat er toch al plannen in de maak zijn voor een nieuw interieur, dit jaar gaan jullie nog zien tot welk resultaat dat leidt!

Specificaties

Noordwijk
1.000 M²

Man Met Bril Koffie

Man Met Bril Koffie

Work in Progress

Man Met Bril Koffie begint ‘s werelds allereerste koffiehotel. Met branderij. Dit is de plek waar alles samenkomt. Barista’s en koffiebranders uit de hele wereld kunnen in het hotel tijdelijk werken en wonen om zo hun vak verder te perfectioneren. Samen met de gasten in het hotel, de bezoekers uit de buurt, iedereen die langs komt en de residents die er wonen, wordt een hechte en internationale koffie community gecreëerd. Maar wel Rotterdam style.

Specificaties

Rotterdam
1.300 M²

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

Work in Progress

Onlangs is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand waardoor deze eventlocatie grotendeels verloren is gegaan. Alles staat momenteel in het teken van de wederopbouw. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van dit familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang.

Specificaties

Nieuwegein
13.000 M²


Jachthuis Beukenrode

Jachthuis Beukenrode

Work in Progress

Jachthuis Beukenrode is fantastisch gelegen op Landgoed Beukenrode op de Utrechtse Heuvelrug. Door de ruime opzet van zowel het Jachthuis als het landgoed leent de locatie zich voor een grote diversiteit aan evenementen. Of het gaat om een inspirerende vergaderlocatie of idyllische bruiloft. En binnenkort met een vernieuwd interieur, uiteraard wel tegen de monumentale achtergrond van dit rijksmonument.

Specificaties

Doorn
380 M²

Alexander Hotel

Alexander Hotel

Work in Progress

Het Alexander Hotel in Noordwijk staat bekend als een comfortabele hotspot aan de Nederlandse kust, waar elegantie en verfijning samenkomen. Maar binnenkort staat er een transformatie op het programma, waardoor deze bestemming haar gasten nog meer zal imponeren en een onvergetelijke indruk zal achterlaten. De geplande restyling van het interieur zal dit prachtige hotel naar nieuwe hoogten brengen, waarbij zowel de visuele aantrekkingskracht als de totale gastervaring worden verrijkt.

Specificaties

Noordwijk

4.200 M²

Babu

Babu

Work in Progress

Het is casual, het is verfijnd, het is geïnspireerd door de wereld. Het idee van BABU is ontstaan in het Verre Oosten, waar chefs Gert De Mangeleer en Jef Poppe verslingerd raakten aan de straatbarbecues in Bangkok en Hong Kong. Ze waren er klaar voor om deze beleving naar de straten van België te brengen, te beginnen in Gent. De BABU boys & girls serveren binnenkort hun assortiment burgers in een nieuw interieur!

Specificaties

Gent
105 M²

Brokx

Brokx

Work in Progress

Een showroom waarmee je kunt inspireren, verrassen en verleiden, dat is wat Brokx Projectinrichting wil voor hun innovatieve kantooroplossingen. De plek waar je terecht kunt voor een fijn ontvangst, een goed gesprek en het bepalen van jouw ideale meubilair in de juiste kleuren en materialen.

Specificaties

Oosterhout

Gerritslanderdijkje

Gerritslanderdijkje

Work in Progress

Op een unieke locatie op Texel, nabij De Koog, worden luxe en sfeervolle appartementen (in totaal 60 bedden) ontwikkeld van topkwaliteit met hotelservice en private tuinen en eigen bos. Hoogwaardig en exclusief zijn kernwoorden die richting geven aan het interieur design.

Specificaties

Texel

1200M²

The Wigwam

The Wigwam

Work in Progress

The Wigwam in Domburg is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring die comfort, natuur en een vleugje nostalgie combineert. In het pittoreske kuststadje Domburg vindt men een nieuwbouwproject dat een unieke ode brengt aan het strandleven. Het hotel staat gepland om haar deuren te openen in het voorjaar van 2026, klaar om haar gasten te verwelkomen.

Specificaties

Domburg

940M²

Villa Valerie

Villa Valerie

Work in Progress

Bad Gastein is altijd al een favoriete bestemming geweest voor sportievelingen en rustzoekers. Deze plaats is beroemd om zijn majestueuze alpine landschap en thermale bronnen. En nu, met de introductie van Villa Valerie, wordt deze charmante stad een toevluchtsoord van ongeëvenaarde luxe en comfort rijker.

Specificaties

Bad Gastein

800M²

Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Bibliotheek

Work in Progress

De koninklijke Bibliotheek is niet alleen een nationale schat, maar ook een internationale schatkamer van kennis en cultuur. Als je ooit in Den Haag bent, is een bezoek aan de Koninklijke Bibliotheek een reis door de geschiedenis en viering van menselijke creativiteit en geleerdheid. Bewonder de harmonieuze samensmelting van traditie en eigentijdsheid binnenkort in het nieuwe interieur van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Specificaties

Den Haag

409M²

Kerrowkeil Chapel

Kerrowkeil Chapel

Work in Progress

Stap binnen in Kerrowkeil Chapel op het prachtige Isle of Man. Dit unieke verblijf biedt een onvergetelijke ervaring te midden van de serene omgeving en de rijke historie van dit religieuze gebouw. Kom tot rust met vrienden of familie en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van een bijzonder juweel op het eiland.

Specificaties

Isle of Man

80M²

Project

Rich text

Motto

Work in Progress

Een modernistisch, iconisch gebouw wordt het eerste Motto by Hilton in Europa. Hier komt het kenmerkende architectonische verleden van de stad samen met alle moderne en stijlvolle innovaties van vandaag. Denk aan een interieur met een stedelijke vibe, sociaal karakter, beetje edgy stijl en een vleugje eigenzinnigheid. Een moderne comeback van midden 20ste eeuw design, waar met eerbied aan de Bauhaus stijl een ongedwongen en stylish interieur wordt gerealiseerd.

Specifications

Rotterdam
2340
M2
2021

Hotel De Schelde

Work in Progress

Een hotel dat aanvoelt als een comfortabele en eigentijdse residentie en waar je tegelijkertijd alle aspecten van absolute gastvrijheid kunt verwachten. Een warm, diep kleurenpalet moet gasten omarmen en ervoor zorgen dat je je meteen welkom en thuis voelt. Met uitzicht op de zee en de haven en genietend van de culinaire hoogstandjes is er geen plek waar je liever verblijft.

Specifications

Cadzand
950
M2
2022

Sapphire House

Work in Progress

Dit Autograph by Marriott hotel bevindt zich in het meest kostbare erfgoed van Antwerpen. Het ademt de eeuwenoude geschiedenis van edelstenen en handel en geeft gasten inzicht in dit fascinerende verleden. Het hotel vertelt een schitterend verhaal met name door storytelling tot in detail in het interieur mee te nemen. Sapphire House zal een adembenemende aanvulling zijn op de high end boutique hotels in Antwerpen.

Specifications

Antwerpen
1250
M2
2018
“ Inspiring moments spring from seeking purpose and beauty in equal measure and create unforgettable impact “